Sparks Fly...
Saya dah balik :)
Tuesday, 8 May 2012 • 03:58 • 0 comments



Hello korang :). Dah lame aku tak update nih blog. Sian blog aku dah berhabuk :). Rase mcm tak nk tinggal kan manjung nih. Aku rindu nk skola sne rndi ngn kwan2 aku kat sne emm :(.  Bile lah aku pindah sne balik. Byk kenangn manis katsne yg tak dpat aku lpekan. Semamlm kali terakhir aku lpak ngn kwan ak. Kami bergmbar :D sronok je time tuh. Aku harap cuti 2minggu nih aku balik manjung. Tuh pun klu ayh aku cuti. :) k la aku mlas nk taip. bye. AKU RINDU IKMAR LAH :). KBAI





Tuh lah gamba aku ngn kwan aku. Saat terakhir bile esoknye aku nak balik sini. :) lain kali kite tangkap lagi :) KORANG LAH SEGALANYA BAGI AKU :')

Nak Balik Manjung Yeah... :D
Thursday, 3 May 2012 • 02:16 • 0 comments



Hai hai. Dah lame ak tak update. eh bukan semalam ak dah update? *sakai mmg begini ye syng hoho..Esok ak balik mnjung balik petang yeah :D. Happy sgt sbb nk jmpe kwan lame ak. Hari tuh dah pegi. Tapi masih lagi rindu. Rindu nak g karok ngn jlan2 hoho. Kat sini ak tak penah kluar ngn kwan. Penah skali je. Tuh pun nsib bpak aku bagi. Sbb buat keje skola mmey bole kan haha. Karok kat sini mahal gila nk mmpos. Kat mnjung murah je. hoho dah kl kan msti lah mahal. K ak malas nk taip pnjng2 korang bukan nk mmbaca pon. KBAI awok2 semua <3

Jangan Pernah Mainkan Perasaan Aku
Wednesday, 2 May 2012 • 03:02 • 0 comments



Hai korang eh assalam :). Korang sihat? hoho mesti sihat :). Hari nih ak not in mood lah *tuh pun nak bgtau ke -,-. hehe da la mlas nk sembng pnjng. Nih pasal boyfie aku. Ak rase yg dy nih just mainkan perasaan ak hmm. Tapi aku rase je takde lah smpai tuduh. Tapi kalau, kalau lah dy betol2 mainkan perassan ak. Ak hnya mmpu tersnyum je :). Sbb ak dah jnji tak akn menangis krana lelaki buat kali ke 5 *kelima ke?? hoho. Buat habis air mata ak je. Tapi ak akn mula rasa menyampah dan bnci smpai aku betol2 bole maafkn dy. Emm tapi aku tk pasti lah ap yg ak ckp nih btol ke tak. Ak rase tak kot hmm. Takpe lah lpekan sje update blog kan blog ak dah jadi semak. hoho K la aku mlas nk taip pnjang2 skit tngan je :). KBAI <3


Kalau kau mainkan perasaan aku.. Ak akan mula mmbnci kau smpai aku bole maafkan kau. Ingat kata2 ak nih. Ak ckp serius. :) SYANG AWOK <3 :*

Disclaimer
No harsh word please !


Hello, your short bio here. Change this to your own word for welcoming people.




Tagboard
Shout out loud !


Your cbox code goes here ;3

Time Machine
let's get back...



Credit Card
Big clap for them...


Skin by : Najmi Supian
Picture take from : We Heart It
Linkies code : WANA
Big Helped : Them