Sparks Fly...
New Boyfie :)
Monday, 30 April 2012 • 02:57 • 0 comments

Hello dah lame gila ak tak update blog. Dah berhabuk blog ak nih. Bukan ap tkde post yg menarik so baru sekarang ak ad INSPIRASI nak update blog hoho *INSPIRASI taik kucing --'. Ad berita gembira :D tapi tak gembira sgt --' *gembira bagi ak je korang ap tau huhu. Ak ad boyfie baru :D tuh lah berita gmbira nya huhu sbenar nye ak dah mlas nak couple menyakitkan hati at least ak couple jugak kan hoho. Tapi ak tak tahu lah ak nih dianggap couple ke atau hanya boneka yg baru bila suda koyang or buruk buang je hmm. Dy bole tahan lah hensem. Ak tak memilih sgt. Tapi klu tua macm boyfie ak dulu hee reject haha. Kejam kan. Just ak takut ak nih suka menyakitkan hati lelaki. Dah bnyak kali aku skitkan hati diorang dgn secara tak sengaja. Tuh yg ak pling tkut. Ak harap2 tak lah. Ak harap dy pandai jaga hati ak dan pandai jga karenah ak yg cengeng+gedik :D. Oke just itu je INSPIRASI ak hari nih hoho. Pendek? kesah suke hati ak lah nk pendek ke pnjng. Klu pnjang lebar mcm karangan korng bkan nye bace huh. KBAI ♥


 

Nih lah dy boyfie ak.. Ak tau tak sehensem boyfiee korang. Nama dy IKMAR ak lpe nme pnjng dy so ak bagi pendek jelah hee *awek ap lah aku nih nma penuh boyfie pun tak tahu hoho.KBAI
AK SYG DY ♥ 

Disclaimer
No harsh word please !


Hello, your short bio here. Change this to your own word for welcoming people.




Tagboard
Shout out loud !


Your cbox code goes here ;3

Time Machine
let's get back...



Credit Card
Big clap for them...


Skin by : Najmi Supian
Picture take from : We Heart It
Linkies code : WANA
Big Helped : Them