Sparks Fly...
Jangan Pernah Mainkan Perasaan Aku
Wednesday, 2 May 2012 • 03:02 • 0 comments



Hai korang eh assalam :). Korang sihat? hoho mesti sihat :). Hari nih ak not in mood lah *tuh pun nak bgtau ke -,-. hehe da la mlas nk sembng pnjng. Nih pasal boyfie aku. Ak rase yg dy nih just mainkan perasaan ak hmm. Tapi aku rase je takde lah smpai tuduh. Tapi kalau, kalau lah dy betol2 mainkan perassan ak. Ak hnya mmpu tersnyum je :). Sbb ak dah jnji tak akn menangis krana lelaki buat kali ke 5 *kelima ke?? hoho. Buat habis air mata ak je. Tapi ak akn mula rasa menyampah dan bnci smpai aku betol2 bole maafkn dy. Emm tapi aku tk pasti lah ap yg ak ckp nih btol ke tak. Ak rase tak kot hmm. Takpe lah lpekan sje update blog kan blog ak dah jadi semak. hoho K la aku mlas nk taip pnjang2 skit tngan je :). KBAI <3


Kalau kau mainkan perasaan aku.. Ak akan mula mmbnci kau smpai aku bole maafkan kau. Ingat kata2 ak nih. Ak ckp serius. :) SYANG AWOK <3 :*

Disclaimer
No harsh word please !


Hello, your short bio here. Change this to your own word for welcoming people.




Tagboard
Shout out loud !


Your cbox code goes here ;3

Time Machine
let's get back...



Credit Card
Big clap for them...


Skin by : Najmi Supian
Picture take from : We Heart It
Linkies code : WANA
Big Helped : Them