Sparks Fly...
Saya dah balik :)
Tuesday, 8 May 2012 • 03:58 • 0 comments



Hello korang :). Dah lame aku tak update nih blog. Sian blog aku dah berhabuk :). Rase mcm tak nk tinggal kan manjung nih. Aku rindu nk skola sne rndi ngn kwan2 aku kat sne emm :(.  Bile lah aku pindah sne balik. Byk kenangn manis katsne yg tak dpat aku lpekan. Semamlm kali terakhir aku lpak ngn kwan ak. Kami bergmbar :D sronok je time tuh. Aku harap cuti 2minggu nih aku balik manjung. Tuh pun klu ayh aku cuti. :) k la aku mlas nk taip. bye. AKU RINDU IKMAR LAH :). KBAI





Tuh lah gamba aku ngn kwan aku. Saat terakhir bile esoknye aku nak balik sini. :) lain kali kite tangkap lagi :) KORANG LAH SEGALANYA BAGI AKU :')

Disclaimer
No harsh word please !


Hello, your short bio here. Change this to your own word for welcoming people.




Tagboard
Shout out loud !


Your cbox code goes here ;3

Time Machine
let's get back...



Credit Card
Big clap for them...


Skin by : Najmi Supian
Picture take from : We Heart It
Linkies code : WANA
Big Helped : Them